Om Paragraf

De studerendes tidsskrift for det juridiske studium ved Aarhus Universitet siden 1970. Bladet udkommer i 100 fysiske eksemplarer, der kan findes på forskellige lokaliteter på universitet, herunder en ny magasinholder i Søauditoriet. Derudover kan bladet findes online.

Forening og studieblad

Paragraf er en forening på Juridisk Institut ved Aarhus Universitet, hvis formål har at forfatte studiebladet af samme navn. Foreningen og studiebladet er ledet af Chefredaktør Sara Busch. Bladet har udover chefredaktøren en IT-redaktør, kasserer, sekretær, webmaster, PR-ansvarlig, og ca. 30 skribenter tilknyttet.

Roller tilknyttet Paragraf

Chefredaktør

IT-redaktør

Kasserer

Sekretær

Webmaster

PR-ansvarlig

30 skribenter

Holdet bag paragraf

Indholdet i vores udgivelser


Paragraf består af i alt 40 sider med artikler og annoncer. Indholdet til de enkelte udgivelser fastlægges på redaktionsmøderne, og varierer fra gang til gang. Sommetider udkommer Paragraf i temaudgaver, der har særligt fokus på et bestemt emne eller fænomen. Derudover indeholder hver udgave af bladet følgende:

  • En række faste artikler

  • Annoncer fra vores annoncører og sponsorer

  • Annoncer fra de andre studenterforeninger på jurastudiet

Åbent magasin

Vi afholder sociale arrangementer for alle tilmeldte og nyder gerne en øl i fredagsbaren

Paragraf som forening afholder i øvrigt en række sociale arrangementer for foreningens skribenter i løbet af året. Uanset om du ønsker at være medlem af foreningen som skribent, korrekturlæser eller som hjerne bag en række af vores artikler, så hjælper alle i foreningen med til, at få udarbejdet nogle gode blade, mens vi samtidig nyder hinandens selskab til en øl i fredagsbaren.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at være en del af redaktionen, er du mere end velkommen til at dukke op på vores kontor nr. 224 i bygning 1328, eller skrive til vores mail på Paragrafblad@gmail.com, hvor vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.


Paragraf er en forening for alle jurastuderende på AU, så hvis du har en skribent gemt i maven eller har flair for layout så hold dig ikke tilbage skriv en mail til os og hør hvornår det næste redaktionsmøde er!

Find vej
  • Bygning 1328,

  • Kontor 224

  • Bartholins Allé 16,
    8000 Aarhus C


© Paragraf Blad